söndag 30 september 2012

Underbara höstdag

Vilken dag, vilka barn, vilka föräldrar... Allt va näst med denna dag. Tyvärr laddar blogger upp bilder lite hur dem vill men detta är iaf vår dag i bilder

lördag 22 september 2012

Dålig mjölkkossa!

Jaha underbart är kort, bara att inse att det är tomt i bröna :( men men ungen ska ju inte behövs lida och va hungrig bara för att jag vill. Samtidigt är det sjukt nice för nu kan vemsomhelst mata lillsnörpa och jag är inte "bunden" till henne på samma sätt.

onsdag 19 september 2012

bängare än knäppast

ja herre jisses vad hjärnan spelar en spratt ibland.

jag av ju som sagt på återkontroll i måndags och då diskuterade vi preventivmedel. jag har ju som sagt efter denna graviditet satt stopp för ännu ett barn till i denna familj, men ändå när vi satt där och diskuterade om och hur och vad så slog det  mig... kommer jag inte få ha en bebis till?? är det slut nu?? hjälp, bebisar som är det gosigaste!!!

hahaha som sagt hjärnan kan spela en ena riktiga spratt... för efter denna sjukskrivningsgraviditet så är kropp och knopp klara med detta.. nu har vi en av varje och är så glada stolta och nöjda med våra underbaringar!!!

höstfest och ute lek

igår tisdag va det dax för höstfest på fsk. mkt trevligt och ganska många besökare.
 
 
 
svea har börjat prata som bara den, speciellt med bamse+vänner i vagnen.... jonte har lekt ute på altanen i ur och skur....

idag har svea varit på läkarbesök och hon va så bra så, hon växer som hon ska 54,5 cm och tjockar på sig som hon ska 4310g. alla reflexer, leder och ögon är som de ska. hon fick med andra ord godkänt av läkaren och som vanligt av vår bvc-sköterska

måndag 17 september 2012

Mammans tur att besiktas

Ja idag va det min tur att kontrolleras efter graviditet/förlossning. Och det gick så bra så, skönt att veta att allt är som det ska och att det nu är "över"

söndag 16 september 2012

Helgen

 kolmårdens djurpark

 snyggingen min!!
 
nu har jag försökt ladda upp bilder och skrivit detta inlägg i typ 2 tim. det blir helt enkelt inte bättre än så här idag... MORRRRRRR!!!