onsdag 30 januari 2013

6 månaders kontroll

Jepp idag va det dax för 6 månaders kontroll på lillfia. Lilla fröken passade på att ta 2-3 små vingliga "krypsteg" när vi väntade på besöket.
Jisses var ska detta sluta...

Sen fick jag ett sorgligt besked idag på fm. Min systers morfar somnade in i sömnen inatt. Sånt är alltid jobbigt, även om jag tror han va nöjd med sitt liv och fick somna in som "han ville". Hemma i sin säng. Han va gammal och va väl färdig och nu sitter han där nånstans, var man nu än hamnar och kramar om sin fru som lämnade oss för ett par år sedan.
Jobbigast är det nog för oss som är kvar med saknaden. Men vi får glädjas för alla minnen vi har tillsammans med dem som inte finns hos oss längre.

söndag 27 januari 2013

Helt galet: radhusägare ❤❤

Ja det är helt galet. På 3 dagar har vi gått på visning och skrivit kontrakt på ett alldeles eget radhus❤.

I maj bär det av till klocket nästan granne med min mormor och morfar. Äntligen nått eget, med renoveringsbehov. I like!! Nu får jag fixa och sätta min egen touch på vårt hem.


VI ÄNSKAR OSS VIT FÄRG i inflyttningspresent 😍

Nu lite bildmedly













torsdag 3 januari 2013

3 Januari 2013

Idag har vi myst massor, lilla fröken sitter långa stunder själv nu, hon är 5 mån och 10 dar idag och vi är så stolta över vår duktiga kicka.
Jag har köpt en ny folvlampa idag som jag är så nöjd över, finns lika danani fönsterlmpor oxå som jag ska köpa när de kommer inne lager igen. De är köpta på rusta.
Vår familj och 2 familjer till har bokat resa till Astrid Lindgrens värld. Ska bli så kul i år igen och ännu roligare i år när vi inte Hr tjocka magar att bära på 😜
Vi köpte även pizza idag, för min del blir det sista piazzan på läääääääänge för imorn så kör jag igen. Bara att bita ihop, försöka skjuta undan sug, dåligt humör och fokusera på målet.
Jag kommer inte skriva ut startvikt/mått men redogöra för minskningen kg/cm. Målet är 20-30kg i viktnedgång på obestämd tid.











tisdag 1 januari 2013

2012

Ännu ett lyckligt år till ända. Familjen har blivit större med vår älskade Svea, 9 år har jag och karln hängt ihop och jag ser fram emot många många fler år.