tisdag 26 februari 2013

Trött?!?!??

Alltså är inte själva tanken med träning och bättre kost att man sk känna sig piggare?!?
Jag är komatrött och det är inte så bra när man har barn hemma som vill bli stimulerade....

söndag 24 februari 2013

Helgen

Igår lördag va jag själv med barnen eftersom Mats jobbar hela helgen. Vi vakna och gick upp skapligt läka frulle sen gjorde vi oss färdiga för en sväng på stan. Vi skulle shoppa våroverall till svea(blev en jacka ist) pyjamas till jonte och nya träningskläder till mig. Jag hittade även två tröjor till mig, lite våriga färger. Har inte velat köpa kläder till mig på tusen år... Men nu hitta jag två fina på rea.

Mamma mötte upp oss utanför Friskis så jag kunde träna ❤
Kvällen va tjejkväll, lövly!!! Massa MAAAAT och skitsnack

Imorse va ja själv hemma med barn igen, jepp barn singular. Jonte tjata sig till att sova hos mormor och tetan. Lite skönt men inte blev det sovmorgon för det. Svea bestämde sig för att vakna vid7. . Lite segt eftersom jag somna typ 02.30 men men what to do. Blev en lugn dag hemma fram tills det va dax att samla 4 generationer för fotografering.

Maken har fått massage och nu ligger vi och slumrar i soffan helt slut på olika sätt efter helgen.





fredag 22 februari 2013

Fredag

Jaha nu va lediga sportlovsveckan slut. Det har gått över förväntan.... Har inte rivit huset nån av oss. Visst har vu varit osams men övervägande bra.
Måndag: slappisch träna
Tisdag: slappisch, räddningstjänstens uppvisning & storhandla
Onsdag: lekte med Freja+fam träna
Torsdag: slappa hemma, kolla på fotbollstuenering Robbans cup, fika på maxi med Bosse och gittan och handla, promenad
Fredag: djurparken. Nu sover den stora ungen i bilen och den lilla i hallen. Jag är tröttare än tröttast, har just tönt en brasa och placerat baken i fåtöljen.





































tisdag 19 februari 2013

Sportlov och räddningstjänstens uppvisning

Ja idag klädde vi på oss och åkte ner till bollspelaren för att kolla på den årliga uppvisningen av räddningstjänsten. Vi träffa min mormor och Offa där. Offa såg till att jonte kom fram längst fram och fick första parkett som åskådare.

Helt lyrisk va han efteråt

När vi kom hem va vi trötta och frusna så vi bädda ner oss under filtar och kollar på madicken. Dottern somna i bilstolen och sitter fortfarande i den och sover ca 1 tim efter att hon somna. Det händer typ aldrig att hon fortsätter sova efter att vi kommit hem från bilturer. Jag och jonte passar på att tina och mysa medan vi kan ❤

Svea kryper för fullt och klättrar upp mot allt. Så nu sover hon på lägsta höjden i spjälsängen.... Var ska detta sluta?!?





















fredag 15 februari 2013

Kryper!!

Idag får vi titulera dottern sim krypande.... Vi tyckte sonen va tidig som kröp 7 mån och 4 dagar men dottern kryper idag 6mån och 22 dagar....

Sonen är inte sämre han, han hjular med raka ben. Fler hjulningar på rad.... Var kommer denna motorik och koordination ifrån?!?!?

Igår va det alla ❤ dag jag fick de traditionella rosorna(ej vissna denna gång 😜) mannen fick en kärleksförklaring(fylleribok) dottern byxor och en skallra och sonen jeans och riddarkläder. Maten blev, flärdfulle, potatisgratäng, sallad, pepparsås, vitlöksbröd, tzatziki och efterrätt dajmglass...

















fredag 8 februari 2013

Bissing nr1

Ja nu har den äntligen spruckit upp.
6 mån 16 dagar!

Igår va jag och mamma på bio. När jag kom hem vid 21 möts jag av en lätt svett pappa. Svea hade gråtit sen typ 19.30. Pappa gav smärtlindring och jag masserade magen tills hon somna. Så idag fick vi svaret... Bissing nr 1..

Och galning ungen hjular nu med raka ben. Kan inte lägga upp filmer här

onsdag 6 februari 2013

Knatteskutt

Ja tis och ons har jonte varit på knatteskutt. Tisdag va det idrott och idag onsdag va det dans. Vår tanke är att han efter två testomgångar på var aktivitet ska välja en. Meeeen efter att jag varit med både tis och ons tycker jag att båda aktiviteterna tillför honom mycket. Meeeen att betala typ 1800kr känns lite mkt. Jaja vi får se vilket det blir till sist.

Nu ska vi titta på "game of thrones" vår nya följetong...