söndag 28 september 2014

Veckan som gått

Mamma har klippt mig...... Neeeej❤️

Stimulerar barn med cykel och legobygge
Bompa
Nytt och fint hem

Lördagsgos
Seriepremiär och sen återträff med 9D
Städdag hemma på gårn
Ballongutdelning med cirkusen, sötaste cirkusartisterna❤️
Köpt nya årskort till djurparken 2015
Hälsar på hos morfar och blir bortskämda

måndag 22 september 2014

Senaste tiden

Senaste tiden har varit händelserik.
Nu finns båda mina ❤️ på mina armar
Ett härligt besök på djurparken med underbara vänner
Vab
Fredagsmys
Ännu mer fint till hemmet
Kuligt på Friskis 
Ullared tripp
Måndag, höstrusk väder och läckage på arbetsplatsen

fredag 12 september 2014

.......

Sitter uppkrupen i ett av hörnen i soffan, ögonen helt igensvullna av all gråt, skakig i kroppen och det känns som jag har feber, fryser och känner mig helt matt. Idag fick jag ett fruktansvärt besked som slog ut mig totalt. Det som inte skulle hända kommer att hända. En underbar vän håller på att förlora kampen mot cancern. Jag tänker på henne, hennes man och deras fina barn. Vad har nån av dem gjort för att behöva genomlida detta helvete. Jag är förbannad över att det finns sådana sjukdomar som tar ett barns förälder från dem, eller en livskamrat. Jag vill inte, vägrar att acceptera att det ska få gå till på detta sätt. Tyvärr spelar det ungen roll vad jag inte tycker och tänker, det är ett faktum att cancer är en överjävlig djävul som slår sig fram och krossar familjer. Men vi andra runt omkring finns här och försöker på alla sätt hjälpa till även om man känner sig maktlös och att det man gör inte räcker till. Önskar det skulle finnas en manual på hur man på bästa sätt hjälper, underlättar och fixar detta nattsvarta kaos❤️❤️❤️❤️ Älskade underbara människor, det va ju inte såhär det skulle bli

söndag 7 september 2014

Bortskämda

Ja denna helg har pappan haft spenderbyxorna på❤️
Ett underbart vitrinskåp och ett fint runt v-rums bord till mammi❤️
En ugglekudde

Jympisar till sonen, idrott på schemat imorn 
Nya nappar till terrorista
En ny säng till sonen och kanske även mammi när hon får det för trångt i sin egen säng med alla familjemedlemmar. Lådan under sängen innehåller en till lika stor säng. Nu är vi redo för sovaöver tjatet som börjar komma mer och mer här hemma.

måndag 1 september 2014

Fan

I 3 veckor har jag jobbat på nya jobbet. Efter första veckan körde vi ett varv maginfluensa på helgen sen två friska fräscha veckor tills i torsdags då jag började känna strul i min hals. Jobbade torsdag vaknade fredag och kände " hoppas eleverna är snälla mot mig idag för jag håller på att tappa rösten" och så kom lördagen och jag va totaldäckad, sonen åkte till high chaparall med kompis och man och dotter drog till djurparken, jag SOV hela dagen och hela söndagen och hela dagen idag. Jag känner mig bättre men ganska långt ifrån bra. Jag siktar in mig på att sova hela dagen imorn med och sen jobba ons-fre.
Nu ska jag försöka då lite plats i vår säng tillsammans med killarna i mitt liv