fredag 23 juli 2010

lyckad fredag

vilken dag vi haft..
vid 11 tiden åkte vi upp till klocket för att hämta gammo och gaffa.. sen styrde vi bilarna mot kolmårdsskogarna och djurparken.. idag va en superduper dag att visstas på djurparken. ca 18 grader och molningt.. inte för varmt och inte för kallt och framför allt inget regn.. tyvärr var djuren rätt loga trotts vädret men vad gjorde det.. jonte bara älskar djurparken och tur är väl det eftersom hans mamma oxå älskar djurparken..
vilken lycka att gammo och gaffa hämgde med.. trodde vi skulle bli själva med de hängde glatt på. det blev en heldag, va inte hemma förän runt halv 5.

va även förbi hos morfar och lämnade gungstolen och hos faster och lämna lite bebis grejer som jonte vuxit ifrån.. kusins kompis ska ju ha smått och bättre att bebisen får det än att vi slänger det på tippen..

resterande delen av dagen eller kvällen har spenderats hemma med mys, bus och bad.. nu sover lillprinsen och mamman och pappan ska nog straxt knyta sig de med för imorn så drar vi till gbg tiiiidigt på morgonen.. blir ingen övernattning men en heldag blir det i götet.... ser fram emot nästa år då vi för hoppningsvis lyckats spara ihop till lite sommarsemester och fickpengar.. såååå jävla trist att ständigt behöva tänka.. har vi råd med detta??...

kram på er alla där ute...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar