torsdag 13 januari 2011

missnöjd, dåligt veronika dåligt..

ja nu ska här spys galla över mig själv i MÄNGDER!!!!
ställde mig på vågen imorse och jag kan väl lugnt säga att vi INTE är överrens jag och vågen efter denna jul/nyår....
jag har ingen självdiciplin och för att inte tala om det sockerberoende jag byggt upp igen... hur kan det komma sig att man skadar sig själv så in i norden när man vet hur man mår av det....
jag är så dålig, känner mig så laddad att köra soppor med psykar ner mig totalt i nästa sekund och knallar till de förbjudna skåpen och hets äter som en galning....
FAAAAN VERONIKA SKÄRPNING!!!!

men i februari när jag börjar 100% då jävlar ska det bli hårdkör här hemma.. finns det skit kvar i skåpen är ni välkomna att hämta det för annars åker det i sopporna.. jag klarar inte av att hålla mig från skiten annars...

jag skulle ha tränat på gymet idag efter jobbet men jag åkte och fyllpå-handla lite och tänker klättra ombord på crossen ikväll till handbollen.... ska stå en halvlek gärna två.. får se hur det blir.

men mitt i allt detta gnällande så fick jag finaste kommentaren imorse av en förälder som jag även jobbat med. fick så mkt beröm och bekräftelse på att det syns på mig.... snacka om att jag sken upp. tack snälla fina M du anar inte hur det värmde.

nu ni ska ni få veta vad jag håller på med för tillfället.. jag har en hel kyckling i ugnen.. jag har antagligen tagit mig vatten över huvet och kommer säkert bittert få ångra det när sambon får åka och köpa hämtmat till sig och sonen medan jag sitter där och knaprar på mina salladsblad..

2 kommentarer:

 1. Hej sitter här på lördagskvällen och försöker hitta några härliga bilder på vår lilla ungsork, men det finns inga, då kom vi på att han har ju rymt ett par gånger idag.Är han på plats i sin säng nu? Stefan är väldigt orolig(hahaha)

  SvaraRadera
 2. Men vännen då?! Mår du så dåligt över det hela.... sluta tänk på allt ett litet tag och så tar du nya tag om en vecka eller två.... Menar inte att du ska äta allt som finns i skåpen nu, men försök att inte tänka så negativt.

  Jag har ju problem åt det andra hållet.... vet inte vilket som är värst men jag mår inte bra jag heller.... Missnöjd med min kropp just nu o du har ju i allafall tuttarna kvar... mer än vad jag kan säga... allt bara faller av mig. Så himla trist, och trots att jag tycker att jag äter som jag ska så går jag inte upp....

  Hoppas du tar detta på rätt sätt, men de tror jag du gör. Vi tjejer är nog aldrig helt nöjda, men om vi nöjer oss med något så faller nog allt mer eller mindre på plats.

  Stor lycka till och en stor kram!

  SvaraRadera