lördag 25 juni 2011

midsommar 2011

ja eftersom blogspot är så dumt så läggs bilderna upp bakifrån så om man vill se bilderna från förmiddag till natt får man skrolla ner till slutet av detta inlägg och titta "baklänges".
i alla fall, midsommar firades med lunch i ljunga och sedan midsommarfirande på ekvallen i vånga för att avslutas en bit utanför vånga med god mat, dryck, snacks, fika, tunnbadning och allt vad det va. vi hade det hur bra som helst med underbara människor. tusentack för allt. jonte hade det lite kämpigt med 2 brudar, men han bollade kakorna rätt så ingen blev sur på den andra(vad vi vet!?!??)


dessa kort är tagna med nästan 2 års mellanrum!!!! tror våra "små" blivit stora!!!!


tanken va att det skulle vaar denna outfit sonen skulle ha på midsommar men om ni varit uppmärksamma så har sonen andra shorts på sig på resterande kort!!! ca 5 sekunder innan mamma och pappa tog på sig skorna för att ge sig av så ropar sonen "potta mamma" men det a redan försent.. han har inte riktigt knäckt koden med att man ropar potta INNAN kisset kommer!!! så det va bara att klä av ungen ställa in honom i duschen och leta upp nya shorts och strumpor..... om vi säger såhär: DET BLEV INGEN TORR TRÄNING PÅ MIDSOMMAR!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar