torsdag 12 april 2012

25+2

bjussar på en bild från idag, inte den vackraste bebismaggen men den är min.... tyvärr med hemska streck men dom är ju jontes fel.. har inte fått några nya nu och de jag har ser mörka ut på denna bild men det är vinkeln kortet är taget i för rakt framifrån är de mkt ljusare.

idag har jag varit på vattengympan igen, helt magiskt skön!!! snacka om rörelsefrihet!! efter det åkte och och handla på maxi och mötte mormor och morfar, vi åkte en snabbis till bauhause för att kolla på badkarlet jag spanat på. morfar va positiv till det, nu ska vi bara prata med husägaren och ta reda på lite mer mått så får vi se hur det blir.
efter dessa små och lugna turer har jag nu kommit hem och potten för rörelseaktivitet är visst slut precis som jag!! slappar lite för att återhämta lite kraft, kl 15 är det dax att hämta sonen på dagis.

just det, påsken har varit bra och LUGN. inget flängande fram och tillbax, helt lovely. jonte fick tok många påskägg och va så nöjd så med både påskpresenterna som godiset. trodde ett tag att han skulle spy med tanke på hur mkt han fick i sig. han äter ju inte så mkt annars men det slank ner utan att komma upp...

jag har ju som kanske framgått tidigare i inlägget lite svårt att herta ner mig i mitt tillstånd, så igår åkte jag ner till rusta och köpte spackel, färg och tapet och så börja jag lugnt och sakta make over blivande sovrum.... jag tyckte att jag tog det lugnt och försiktigt... MEN tyvärr är jag och kroppen som  sagt inte riktigt överrens... så igår, inatt och idag har jag fått lida för en ynkans liten vägg... blir med andra ord inte någon mer vägg idag men kanske orkar jag slipa och måla lite imorn.

men men nu blev det ett skitlångt inlägg, undrar just om nån läst till slutet av allt mitt svamlande. men men som sagt..........
på återseende!!!

1 kommentar: