tisdag 12 oktober 2010

en helt vanlig tisdag

känner att jag mer eller mindre bara öser en massa dynga över vår son, men han kan faktiskt vara helt underbar oxå.
en helt vanlig tisdag hos fam Ahlin/Engdahl


idag sluta jag tidigt och då passade vi på att åka ner till sörping för en spontan playdate med jenny och barnen. inte så lång tid funka det men den lilla tid det blev va super trevlig.
vi har infört lite nya lägg rutiner här hemma som funkat toppen i 3 dagar. ligger kvar hos jonte tills han druckit upp vällingen då säger vi godnatt och går ut. inte ett knyst har han gjort om det utan somnar nog rätt omgående. underbart, kanske slipper 25-60 minuters nattningar framöver.
karl drog iväg för en fika ikväll igen. jag är sååå slapp och slö att jag bara tänker ligga i soffan och jäsa. tänkte träna idag men handlingen va viktigare och sen så är träningsmotivationen som bortblåst. men men nu är jag igång med sopporna igen så vi får se om motivationen återvänder.

1 kommentar:

  1. åh, jag vet precis hur de är, jag känner oxå att man ibland slänger oförtjänt mkt skit på sitt barn. Men de är faktiskt tillåtet att få gnälla av sig lite.....o de är ju tur att allt positiva man får från dom överväger STORT de negativa!! =o)

    SvaraRadera