söndag 3 oktober 2010

händelserik dag...


ja vi börjar med det jobbiga...
på kvällen har vi varit på akuten med vår lilla älskling. vi befarade en urinvägsinfektion men då det va fullt på jourkliniken blev vi hänvisade till akuten där blev vi hänvisade till barnjoutmottagningen, avd 15..
där blev vi otroligt väl mottagna även om vi blev fel skickade av akutpersonalen... vårt ärende låg inte på avd.15 men dom löste deras strul utan att låta oss virra omkring.. snacka om att de 3 personal vi mötte borde få dagens ros.
det visade sig inte vara uvi eller det vet vi inte men antagligen inte. snarare andra bekymmer pojkar kan ha. vi fick jättebra info och ska tillbaka imorn på återkoll och mer info...
kan berätta så mkt som att vår son kommer att få bli en badgroda oavsett om han vill eller inte... 30 min om dagen i 3 månader, efter det hoppas vi på att allt strul löst sig. om inte så får vi ta det då....

nu ligger vår älskling och sover i sin säng. han hostar som en bäng, har feber men sover. vi får hoppas att han får sova bra inatt trotts allt.
lite nervösa blev vi nog allt nu på kvällen när vi blev ivägskickade till akuten.
TUR att det, oavsett vad folk må säga om Vrinnevisjukhuset, finns kompetent och kunnig personal som kan bemöta familjer på ett utomordentligt proffsigt sätt..... tack snälla fina.

annars idag har vi: sovit ut, varit lite bakfulla efter gårdagens bröllop, varit på kolmården och firat min underbara sambo och jontes underbara pappa.

nu ska vi sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar