lördag 9 oktober 2010

höstskor medmera

jepp jepp efter förra veckans akutenbesök har vi nu i nästan 1 vecka badat.. kan väl påstå att
sonen börjat tröttna. tyvärr så har vi ju 2 månader och 3 veckor kvar att bada minst 1 gång per dag......
så idag begav vi oss ner till staden för att inhandla lite nya roliga badleksaker.. mormor och stefan mötte upp oss. tyvärr så sov lilleman hela tiden, mormor och stefan tyckte det va mindre kul men mamma och pappa njöt i fulla drag av att kunna sitta och ta en fika i lugn och ro... det händer ju inte så ofta nu för tiden.

vi gick oxå ett varv på stan för att jag skulle få glo och frossa i alla fina skor som numer finns i alla underbara sko-affärer. nu blev det ju inte så att mamma fick några nya skor utan det blev ett par fin fina höst skor till lillman.

efter middagen som pappan i familjen bjöd på (flärrefillé, pomme, mangoraija och sallad) drog vi en minisväng till Wasaparken för att leka av oss och avleda tjut ungen här hemma. de nya höst skorna åkte på och dom verkar få godkänt då det va full fart på lillkillen
nu är pappan hos A och spelar tv-spel och vi tittar på bolibompa och myser för fulla muggar.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag såg dig i fredags i Hageby.. Jag kände igen dig, men ändå inte. Självklart kopplade jag alldeles för sent att det var du, och tyckte mest att det skulle vara pinsamt att springa tillbaka och hälsa. Men jäklar vad smal du har blivit! =D Vad är din hemlis???

    SvaraRadera
  2. Lilla plutten vad duktig han är som "orkar" bada så mkt! Blev de bättre med nya leksaker?? Schyssta skor förresten... =o)

    Kramen

    SvaraRadera