tisdag 24 april 2012

snurrigt nytt.....

herre jisses, tog en j***la tid innan jag hitta var jag skriver nya inlägg på blogger... men som ni ser hitta jag till sist.. hahaha nu carro fattar jag varför du gjorde inlägget test test!!! ;)

ja i alla fall, börjar STARKT!!! överväga att ta med mig kryckorna till jobbet trotts att jag inte tror att det funkar att ha med dom på jobbet. men idag har det gått i ultrapid (eller vad det heter).... dessutom har jag suttit större delen av tiden, känner mig helt värdelös sin kollega. jag kan ju inte göra ett skit om nått händer lixom!!!! mina stackars kollegor. i augusti 2013 då kära kollegor då kommer jag tillbax pigg och fräsh och ska jobba häcken av mig!!!!!!

idag va det oxå dax för besiktning av sonen.... utvecklingssamtal. jonte mötte upp oss båda på gården med ´det största leende ett så litet ansikte kan åstadkomma och när vi sa att mamma och pappa skulle in och prata med fröken lite innan det ba dax att åka hem blev det en så ledsen kille så... snälla fröken sa att det va okej att jonte hängde med in på samtalet. då blev det gladare miner.

och ännu gladare miner blev det. vi är såååå stolta och nöjda med vårt lejonhjärta... han ör såå omtyckt av såväl pedagoger som kompisarna. enda "svårigheten han har" är att säga ifrån till de barn han kanske egentligen inte är så sugen på att leka med. han vill inte göra någon ledsen. sötnöten... vi pratar mkt här hemma om att alla ska få vara med ibland men att man oxå får leka bara några eller själv ibland. som sagt han gick igenom besiktningen utan anmärkning även denna gång.

bjuder på ett kort på tjockmaggen oxå... skulle så gärna vilja ha en såndär "fin" bebismage men men... v. 27+2

1 kommentar:

  1. Vad vare jag sa Virre ;) haha .

    Å blir såå ... Vill oxå ha bebismage :) Så rund och fin ! =)

    SvaraRadera