måndag 13 september 2010

ååååh vilken dag!!!

ja vi tackar gudfarsan pierre för att denna dag blev underbar...
karln i familjen va lite lätt trött efter helgens tripp till tyskland innehållandes en himlans massa dans.. kan meddela att han har om i varenda liten del av kroppen.
men vi är SÅÅÅÅ GLADA att han äntligen kommit hem till oss igen...
vi har saknat honom massor.
och mamman i familjen är trött efter att sonen inte alls sovit bra i helgen och styrt såväl i sin egen säng som vår.

så idag gjorde jag en fuling. gudfarsan pierre är ju fortfarande sjukskriven så "jonte" smsade till honom och fråga om han ville leka idag. och det ville han. så strax innan 11 kom räddaren i nöden och tog med lillskrutten på äventyr.

gissa om vi sov!!!! ett par timmar i alla fall. tyvärr blev vi störda av telefonen men what to do.... sen passade vi på att åka och handla. medan jag drog och träna så åkte karln ner till sörping och hitta på äventyr med pierre och jonte. nu är de stax påväg hem.
jag är helt slut i kroppen och knoppen för den delen. tränade afro med amanda f... åååh vilket underbart jobbigt pass.. mycket mycket kul..

ikväll blir en mycket tidig kväll... imorn är det tillbax till jobbet efter sjukdommar.. ska bli skönt att få tillbax rutiner även om det onekligen varit skönt att vara hemma och mysa med lillfisen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar