tisdag 2 november 2010

röv..

jaha gårdagens inlägg hoppa upp och bet mig i röven.
idag va det planerat ute dag på lovschemat. jag och 2 jobbarkompisar gick till skogen med 21 barn. det va riktigt trevligt tills jag helt plötsligt blev fruktansvärt yr, illamående och vinglig. så när vi kom tillbaka till jobbet vid 11.30 såg jag ingen annan utväg än att åka hem.

SKIT!!!!har varken tid, lust, råd eller ORK med detta. här hemma har jag bäddat ner mig i soffan, druckit varmt och försökt googla centrala begrepp till min kurs. har ju ingen litteratur än... den är beställd, 4 böcker för lite över 1000 kr. fan vad dyrt. men men nu är det inte mkt kvar. klöktes hulkade lyckades jag med oxå förut. imorn blir det att vila, sova för att sedan orka med en föreläsning på 3 timmar i linköping.

just det måste till pryssgårn oxå ikväll och låna bilen till imorn.

halvgillar denna dag...

2 kommentarer:

  1. Ja herregud vad vi har kämpat och vad vi har varit duktiga ändå med all mat och livstilsomställning . Du och Jag virre !!! Och samma här kan ha kläder som jag inte haft på 4 år :) Det är en riktig sporre att fortsätta, Som sakt min vinter jacka har blivit stort som ett tält =D Enligt mitt bmi ska jag väga 61 men det tycker jag är lite för lite :/ Jag tror jag skulle passa kring 68-70 .... Mitt andra delmål får nog bli 70 till 24 Februari/Liams födelsedag :) HEJJE OSS ! VÅRA HETINGAR ;)

    SvaraRadera
  2. Usch för sjukdom!!! =o( Vi har precis tagit oss ur en period med snor o hosta.... Hoppas de går bra för dig i plugget...

    Fin bild på dig o jOnte förresten...

    KRAM

    SvaraRadera