måndag 29 november 2010

ska det verkligen vara såhär!?!??!

är det värt det?!?!?!?!?
idag va tanken att jag skulle jobba mellan 8.30 och 12. jag glömde säga till på dagis i fredags så jag fick ringa imorse, som vanlig så är de toppenbra och det va inga problem att komma lite tidigare. men när jag bylsat på oss alla kläder och är redo att bege oss ner till bilen ringer jobbet och ställer in. det va ju inte mkt att göra. jag lämnade jonte på dagis ändå och åkte och bokade servicetid för bilen.

och nu till, Om det är Värt eller Inte?!?!?!
jag har ju en längre tid(inne på min 4:e vecka med snoreri och halsont) mått halvbra men bitit ihop pga av att typ hälften av alla andra jag jobbarn med mår piss, sover inte på nätterna, är hemma 50% eller sjukskrivna. jag känner att jag inte vill svika de jag jobbar med och sätta dom i skiten genom att sjukskriva mig. jag vet ju hur jävla svårt vi haft att få tag på vikarier.
Samtidigt som jag känner så, så blir jag lite halvnervig idag när jag sovit ca 5 timmar(hela dagen) och vaknar och fortfarande känner mig trasig och paj i hela kroppen. hur länge ska jag bita ihop och låtsas som allt är frid och fröjd???(allt detta på bekostnad av min familj som jag nästan inte orkar vara med) varför blir jag aldrig av med snoreriet, halsontet och den förbannade tröttheten?????

jaja det kanske är så när man kommer ut i arbetslivet, men jag ställer mig frågande??? SKA DET VERKLIGEN VARA SÅHÄR; ÄR DET VÄRT DET????

3 kommentarer:

 1. Den här jävla förkylningen som går nu ä hemsk!! Blir man sjuk blir man fan aldrig frisk....Jag lider verkligen med dig, Vincent och Charlie hostar fortfarande och har gjort det i säkert 1½ månad.. skitjobbigt!
  Hoppas verkligen du blir frisk snart, men slit inte ut dig på jobbet, fokusera på att vara hemma och bli frisk. Det viktigaste är alltid hälsan=)

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen! Gillar att läsa din blogg! Du är en riktig kämpe! Men du, till hälsan, man måste lyssna på kroppens signaler. Gå till doktorn, det kan ju vara så att du har brist på något ämne i kroppen som gör att immunförsvaret sänks. Det kan de ju testa med ett litet blodprov. Stress påverkar ju också, samt viktnedgång. Kämpa på och hälsa familjen! Kramar

  SvaraRadera
 3. Det är aldrig värt det att slita ut sig. Du hjälper ingen genom att stressa sönder dig själv. Du måste se till att ta hand om dig själv. Är du krasslig så se till att bädda ner dig, det är upp till de som jobbar att lösa. Vet att det kan vara kämpigt med vikarier men du kan inte bära hela den bördan själv.
  Kram

  SvaraRadera