fredag 26 juni 2009

En liten tjeja!!!!!



14.55 idag tittade lilla Alice ut..
Vad va det jag sa..inom 24 timmar..
Hon va så fin och gosig på mms:et vi fick...
GRATTIS till er båda, vi sitter här hemma med gåshud på hela kroppen av lycka för er skull, och kanske en och en annan tår i ögonvrån!!!


Efter morängen skulle vi bara åka förbi babyland och kolla på en ny bilbarnstol, ett soltält... Det blev så att vi lixom shopadeloss..
Det blev en bilbarnstol á 2995kr, ett paraply till vagnen á 69 kr, en liten sulky som vi kan ha liggandes i bilen á 1100 kr, ett soltält á 179 kr och ett par solbrillor till mamma á 99 kr..
På bilstolen är det röda detaljer istället för gröna som på bilden, hitta inte bild på tältet och vagnen..Ni får se dom, in real life, istället...


Skönt att masken fick tebax på skatten..
Min skatteåterbäring kommer förhoppningsvis nästa vecka eller vecka där efter...
Ska ringa och tjata på dom...

1 kommentar:

  1. Hej på er !

    Den stora pojken på bilden är inte så mycket att titta på. Den lilla däremot, har just när vi tagit bort blöjan, som vanligt kissat på den blåa filten. Hittils har Jonathan alltid fixat så familjen Ahlin/Jonsson måste sätta igång tvättmaskinen. Skiter han inte på mig, så kissar han på någon av oss. Eller så lägger han en liten spya i knät på någon av oss. Oftast lägger han en liten spya i Mormors urringning. MEN VI ÄLSKAR HONOM ÄNDÅ.

    Stefan/Mormor

    SvaraRadera