lördag 21 augusti 2010

ännu mer marknad

idag kom jag på den brillianta idén att vi skulle åka till badhuset. så underbart typ inga andra människor. men först va vi lite oroliga. jonte totaldissade vattnet och skulle bara gå upp hela tiden. trodde att vi skulle ha slängt ut 120 kr på ingenting. men efter ett tag kom han igång. vilket tempo och vilken energi. vi kan väl påstå att han tycker att det är ganska (mycket) roligt att bada.
efter badet åkte vi hem för att byta lite kläder för att sen ännu en gång ge oss iväg till marknaden. idag träffa vi många vi kände. jag stod emot alla frestelser även idag, godis, munkar och framför allt när sambon tryckte i sig en langos och en burgare från McD.
nu är vi hemma och ska bara ta det lugnt resten av dagen. pappan ska i och för sig iväg och dricka lite öl framåt kvällen. men han har lovat att han inte ska bli så sen...!!! vi har ju tvättstugan 07 imorn bitti....

och jag som trodde att jonte skulle sova länge idag eftersom han somna efter 9 igår kväll.... MEN INTE DÅ!!!! runt 5-6 kom han upp och börja böka hos oss. han somnade inte om ett enda dugg!! kan väl säga att mamman och pappans tålamod inte varit på topp idag... men men så är det att vara förälder.

jo mormor jonte har hunnit leka med bilen idag.. underbart ljud som kommer från den!!!!!! den kan få flytta hem till?!?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar