tisdag 3 november 2009

Känns som vi har gjort hur mycket som helst...


Och haft otroligt roligt!!!!

Åkte ut till Ljunga vid 11 för att hälsa på J och F. Både Jonte och F va lite trevande, det berodde antagligen på att de var super trötta för efter att alla fått mat så packade vi in oss i bilen och åkte in till stan. Ungarna sov i alla fall ca 40 minuter...Wow!! Vi uträttade lite ärenden, men sen slutar det som det ofta gör nu för tiden då min ÄLAKSDE SON är med.... Gnäll och tjut så vi gick hem till oss för att ta en fika..

Hemma hos oss va T och hälsade på. Kul att ses det va ett tag sedan.. Synd bara att inte farmor va med.. Hemma hos oss var det andra bullar från när vi va i ljunga...Ungarna lekte och stojade. Jag smet iväg vid 16.40, skulle sinna 17. Men J och F va kvar en bra stund och så kom F´s pappa förbi..

Nu sitter jag här helt mör och skön i kroppen.. Spinning är en jävla plåga men skönt när det är över.. Sonen är fortfarande vaken...Han har bara sovit 40 min sen han vanade vid 8 imorse... Just det han är för mysig vår son..Han vaknade som sagt vid 8 men låg och myste och pysslade i sin säng och ville inte gå upp förän 9.20...Det gillade mamma!!!

Tack våra underbara vänner för en underbar dag...

1 kommentar:

  1. Å sugen man blev på massa snö o åka pulka när man ser den i bakgrunden på bilderna :) Du är så duktigt Virre ! Starkt !!!

    SvaraRadera