tisdag 9 mars 2010

bekymrad och fundersam....

hmmm..
jag är lite bekymrad och fundersam över mina tatueringar... tycker att de ser konstiga ut.... jag har ju aldrig kullat kolla speciellt nära på någon av mina andra tuatueringar iof men jag har svårt att tro att de såg ut som dehär gör....

anar ev inflammation..
vad tror ni?? finns det några tatueringsexperter som läser mig blogg???
innan jag smörjde in tatueringen idag
efter att jag smörjt in den lossna en slemmigskorpbit... och det blev en krater och ingen förg kvar!?!?!?!?!
den här är röd och lite öm.. men det va ju mindre än en vecka sen jag gjorde dom....

5 kommentarer:

  1. Hmmm...ja de ser ju onekligen lite inflammerat ut....har du provat med helosan salva? Den är även antiseptisk, den har jag alltid använt när jag tatuerat mig o den har funkat kalas, även bephanten funkar men jag skulle nog köra helosan för o se om rodnaden går ner.... De du ska vara uppmärksam på är om rodnaden börjar "dra iväg" åt nåt annat håll.....då kan du behöva gå så någon professionell får se. Förresten vad snygg du blev i håret!! Blev ju kalasfint! O tatueringarna är väääldigt fina.... =o)

    KRAM på dig!!

    Mia

    SvaraRadera
  2. Vart gjorde du dem???
    Min har aldrig sett ut så och som Mia säger de ser inflammerade ut.. Jag hade nog gått till VC och tillbaka till tatueraren redan idag och frågat vad som är fel? Lycka till! De är kanonfina i övrigt!

    SvaraRadera
  3. Har egentligen ingen erfarenhet men när det blir rött brukar det inte vara något gått tecken. Min sambo gjorde en namn tatuering för några veckor sen och det såg aldrig ut så och att färgen lossnar låter ju inte så bra. Gå tillbaka till den som gjorde det och fråga. /Ann-sofie

    SvaraRadera
  4. Det kan bli lite rött runt om när det läker precis som med vanliga sår. Skorporna blir slemmiga när de smörjs och kan lätt lossna då, de är juh även svarta så frågan är sen om det inte kommer se normalt ut eller om skorpan råkade tas bort för tidigt då kan tyvärr färgen försvinna och behöva bättras på. De flesta tatuerare brukar erbjuda gratis ifyllning inom 6 mån om det behövs för att fixa till den efetr att den läkt ordentligt. Fortsätt med Bephanten istället för Helosan den har bättre antibakteriell förmåga =) Håll koll på det försvinner inte rodnaden och det ömmar och vätskar så gå till VC. Annars gör som tidiagre sagt gå till tatueraren och fråga om det ser oki ut. De är vana och inga frågar är för dumma. Hoppas det läker och blir så fint som det ska!!

    oj vad långt det blev :P

    SvaraRadera
  5. Ring VC och fråga vad de tror om rodnaden och säg att du inte känner dig pigg så det inte har med varandra att göra.
    Kram mamma

    SvaraRadera