tisdag 16 mars 2010

knäckt spräckt och DUM I HUVET


ja totalt tom är jag...

det är inte meningen att jag ska bli lärare och klar med min skolgång.. visst visste vi att vi hade en hel del kvar på uppsatsen men efter det mail vi fick av handledaren idag så känns det som om vi lika gärna skulle kunna elda upp vårt arbete och börja om från börja....

jag fattar inget, känner mig totaltvärdelös...

4 kommentarer:

  1. Kasta bort dessa tankar OMEDELBART, du vet att skolbarnen är inte bortskämda med lärare som är så lyhörda, innkännande, förstående och pedagogisk i arbetet med lärande som du är. Vänd tankarna och stärk ditt självförtroende med vad många lärare och pedagoger tycker om dig och ta till dig det. DET ÄR DU VÄRD.
    Älskar dig, mamma

    SvaraRadera
  2. tack älskade mamma... just nu är allt bara tungt och jävligt jobbigt.. älskar dig med..kram

    SvaraRadera
  3. Jag vill bara säga att du är allt annat än värdelös! Jag beundrar dig som gett dig in på detta... jag skulle aldrig våga göradet nu! Man är trött och sliten som det är med småbarn och att då sätta sig i skolbänken igen? All ära till dig tjejen! Ge dem vad de tål!!!!! Krama lillen från oss!

    SvaraRadera
  4. Jag tror att många som skriver uppsatser är med om ungefär samma sak som du/ni nu..
    Ta nya tag!

    Måste kommentera föregående kommentar ;)
    Att en del tror att det skulle vara tuffare att plugga när man är småbarnsföräldrar är lite konstigt, (ekonomiskt absolut.)
    ..och visst är det tufft och jäkligt när det går emot.. men att börja slita på ett jobb måste väl vara minst lika tufft. Man är väl lika sliten och trött i båda fallen som småbarnsföräldrar? :)

    SvaraRadera