måndag 27 juli 2009

Vårt 2:a hem.........

Jag har redan blivit pikad på facebook...
JA!!!!!!!!!!!!! Idag har vi varit på Kolmården IGEN!!!!!!!
Snart tror väl Jonte att det är vårt 2:a hem eller nått..
Idag va det mamma/mormor som stod för sällskapet..Himlans trevligt hade vi...Vi hann med delfin-och-rovfågelshow och massa annat...Har sett rovfågelshowen för typ 1000 år sedan och den var aningen omgjord nu... Fy fääään vad frän den va, men uuuuuuuuhh så läbbans... Det är ju inga direkta kelfåglar man har att göra med. Så när det flyger ca 2 decimeter över ens huve är man inte så stursk!!!!!
Jonte sov ca 30 min på hela dagen så inatt när han sover över hos mormor och Stefan kan det antingen bli en helt underbar natt eller en natt från helvetet....
(Om vi känner vår som rätt så sover han nog hela natten....Han visar minsann sin bästa sida när han är borta och vi brukar få igen det när han kommer hem.)

Vi hade en toppen dag i djurparken än en gång.. Synd bara att djuren va så loja och lata, men jag tror det berodde på att det kändes som åskan hängde i luften...
Tur att den hängde kvar där och inte beslutade sig för att komma ner på oss....

Jonte blev stångad/kockad av ett gethorn på barnens lantgård!!!!
Attans mormor vilken koll du har...INTE!!!!!!

Skiter i att skriva mer och bjuder på lite bilder istället..

1 kommentar:

  1. Haha fågelmat det var kuligt skrivet:) Oj bara 68 .. Men som sakt alla barn är juh olika men det känns lite konstigt att just jag fick en först yttepytte liten pojke som sedan la på sej ett kilo i veckan typ. Säger detsamma, fäljer eran blogg o era äventyr , bästa på länge var juh Jontes stora genombrott "Lära sej krypa på Lyxhotell" =D Kram på er !

    SvaraRadera